Veggie Barbecue workshop

Voor iedereen die eens een keer wat anders wil bereiden op de barbecue. Speciaal voor jou hebben we een speciale vegetarische workshop samengesteld. In deze inspirerende workshop maken we samen een smaakvol menu bestaande uit feestelijke gerechten met alleen groenten van het seizoen. Elk seizoen heeft ons namelijk heel wat moois te beiden .

€69
P.P.

Starter

3 uur

Locaties
Barbecue Exclusief bij SnowWorld Zoetermeer

  • Veel zelfdoen
  • niet kijken, maar doen
  • een perfecte basis om te leren grillen
  • nooit meer verbrand eten

Omschrijving

Als Barbecue Exclusief hebben wij als doel mensen kennis te laten maken met de mooie culinaire geneugten van het leven. Wij laten zien dat iedereen als hobbykok met eenvoudige ingrediënten mooie gerechten kan maken op de barbecue.

Samen met onze Grillmaster leren we je hoe om te gaan met de BBQ en de temperatuur. Slimme tips en trucs passeren de revue.
De gasten worden meegenomen in de totaal beleving van het barbecue en grillen gecombineerd met prachtige aanbod aan groenten en fruit. De steeds wisselende jaargetijden zullen we gebruiken als inspiratiebron voor de gerechten die we gaan bereiden.

Hoe ziet de inhoud van de Veggie Workshop eruit.

  1. Introductie, vragen en voorbereidende werkzaamheden.
  2. Verschillende technieken toelichten en gebruiken waaronder poffen, grillen, roosteren, roken, marineren en nog veel meer!
  3. Direct en indirect technieken gebruiken op je barbecue.
  4. Gebruik maken van verschillende accesoires om nog meer uit je barbecue te halen.

Welke barbecues gaan we gebruiken?

In deze workshop maken we gebruik van zowel houtskool als gas barbecues. Waaronder de Weber Mastertouch en de Go anywhere voor houtskool, tevens zetten wij de Weber Genesis en Summit gas grills in.

 

De Veggie barbecue workshop wordt begeleid door ECHTE Grill-Masters die ook onze Grill-Academy’s verzorgen. Gedurende de middag of avond worden gerechten gerookt, geroosterd en gegrild, en zoals wij inmiddels weten, wil men tijdens de workshop alle ins en out van het beginnende barbecueën weten. Lekker bereiden, grillen, drinken en lachen. We maken er gewoon een feest van met heerlijke gerechten en blije gasten, maar dit keer alleen met groente en fruit.

Boek hem snel


Locatie Barbecue Exclusief bij SnowWorld Zoetermeer

Adres
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Vragen
015 310 5735
info@barbecue-exclusief.nl

Route
Routebeschrijving

Beschikbaarheid en inschrijven
6 april 2019 | 17:00 VOL
17 mei 2019 | 17:00 VOL
9 april 2020 | 17:00 VOL