Weber USA Classic voor kleine groepen**

Leer om te gaan met de BBQ en speel met de temperatuur van de BBQ. De gasten worden meegenomen in de totaal beleving van het barbecue en grillen. Het gehele verhaal moet kloppen, dus het vlees schoonmaken, snijden, grillen en desgewenst met een sausje serveren. We serveren een lekker biertje of wijntje bij de workshop en zorgen ook dat de bijgerechten iets bijzonders hebben.

€89
P.P.

Geavanceerd

Duur: 3:00 uur

Locaties
Delft

  • Leer omgaan met temperaturen
  • Leer verschillende soort vlees te grillen
  • Leer sauzen bereiden
  • tevens vegetarische gerechten

Omschrijving

Wat is de Weber USA Classic voor kleine groepen**?

De de Weber USA Classic meat is een BBQ workshop grotendeels bestaande uit vlees, waarin we de volgende zaken aan onze gasten laten zien:

  1. Low and slow inclusief reverse methode
  2. Grillen van de perfecte steak
  3. het maken van Moink balls
  4. Lamsrack, low and slow
  5. Roken van een vlees

Het doel van de BBQ workshop is mensen om leren gaan met de BBQ op verschillende manier door te  spelen met de temperatuur. We nemen de gasten mee in de totaal beleving van het barbecue en grillen. Het gehele verhaal moet kloppen, dus het vlees schoonmaken,  snijden, grillen en desgewenst met een sausje serveren. We serveren speciaal bier of wijn bij de workshop en zorgen ook dat de bijgerechten iets bijzonders hebben.

Welke barbecues?

Uiteraard wordt de Summit Charcoal en de Go Anywere ingezet om hun kracht te laten zien door vlees low and slow te bereiden en vervolgens middels hoge temp. het vlees af te maken. We leren de gasten de ins en outs van echte USA BBQ-en. De Mastertouch wordt gebruikt om te grillen en ook de reverse methode te laten zien. Indirect laag daarna hoog en visa versa.

Kosten

Deze Advanced BBQ workshop gaat €89,- kosten voor 3 uur. Er worden zes gerechten gemaakt, gegeten en gedronken. De Weber USA Classic Meat moet iets bijzonders zijn waar mensen echt naar toe leven.


Locatie Delft

Adres
Schieweg 80
2627 AN Delft

Vragen
015 - 310 57 35
info@barbecue-exclusief.nl

Route
Routebeschrijving

Beschikbaarheid en inschrijven
9 maart 2019 | 12:00 VOL
23 maart 2019 | 12:00 VOL
6 april 2019 | 12:00 VOL
4 mei 2019 | 12:00 VOL
25 mei 2019 | 12:00 VOL